3. Proszę pisać posty posługując się poprawną polszczyzną. Poprawna pisownia umożliwia użytkownikom lepsze zrozumienie treści postu i jest wyrazem szacunku wobec dyskutantów.
silgar napisał(a):Co popchnęło administrację do napisania regulaminu? Czyżbyśmy się źle zachowywali?![]()
silgar napisał(a):Aaaaa i dajcie edycje postów bo strzeliłem straszliwego byka...
MetalMan napisał(a):Poprzedni był zdecydowanie lepszy. Nie rozumiem po co był zmieniany
qb napisał(a):Prosimy o krytykę, ale konstruktywną. Jeśli widzicie problem i wiecie jak go naprawić to napiszcie, ale teksty w stylu powyższych są trochę nie na miejscu. Niektóre osoby, Inno np., bardzo się angażują w ten portal i to nie jest fajne czytać tylko narzekania.
Kamil napisał(a):Najbardziej mnie wzruszył obrazek u góry (logo?) Tj ludzik a obok napis i serduszko... aż łezka się w oku kręci
Kamil napisał(a):Swoją drogą, zauważyłem, że część osób ma nowe avatary... Inno - twój jest naprawdę rewelacyjny..
Inno napisał(a):Kamil napisał(a):Najbardziej mnie wzruszył obrazek u góry (logo?) Tj ludzik a obok napis i serduszko... aż łezka się w oku kręci
Nie jest tam na stałe, planuję w tym pasku umieścić jakąś grafikę albo zdjęcie. Ale niełatwo znaleźć coś pasującego tematycznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość