Last.fm

Tutaj możemy się lepiej poznać. Napisać, co lubimy, jacy jesteśmy i zapytać o to innych. Tematy poważne i osobiste oraz lekkie i błahe.

Last.fm

Postprzez makaj » czwartek, 21 stycznia 2010, 18:48

Last.fm to prawdziwy kombajn: połączenie internetowego radia, źródła darmowej muzyki, centrum informacji o koncertach, systemu muzycznych rekomendacji jak i portalu społecznościowego. Ta ostatnia funkcja jest niejako dodatkiem do całej tej muzycznej otoczki, dzięki czemu każdy można znaleźć tam miejsce dla siebie. Osobiście czuję się tam świetnie i nigdzie nie jestem tak aktywny :wink: Ktoś jeszcze posiada tam konto? :)
:-)
makaj
Rozkręcony intro

Re: Last.fm

Postprzez MetalMan » czwartek, 21 stycznia 2010, 19:33

Ja mam, ale nie korzystam z niego jak z portalu społecznościowego. Służy mi głównie do szukania jakichś ciekawych zespołów. :D
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"
http://www.youtube.com/watch?v=Y1yoPbhG ... -main-area
MetalMan
Stały bywalec

Postprzez Kori » czwartek, 21 stycznia 2010, 19:51

A czemu pytasz?
Kori
Stały bywalec

Postprzez qb » czwartek, 21 stycznia 2010, 21:04

Ja mam konto, ale raczej używam, podobnie jak MelalMan, do szukania muzyki. Na początku do jakichś grup dołączałem i nawet czasem coś pisałem na forach, ale teraz jedyne co zostało to powyższe.
Obrazek
Obrazek
qb
Moderator

Powrót do Użytkownicy