anana napisał(a):dlaczego innym radosc sprawiają przerwy a ja tylko patrze na zegarek kiedy sie zaczną zajęcia
to bez sensu, nawet jak si edo niczego nei zmuszam to i tak jakis taki smutek patrzac na rozanielone twarze wszystkich wokol i taki zal ze nie jestem cześcia tego świata... kazdy ma potrzebe akceptacji przeciez.
marc napisał(a):co moze sprawiac wrazenie, jakbym mial jakies cechy ekstrawertyczne
Inno napisał(a):U każdego występują reakcje intro- i ekstrawertyczne, przewaga występowania świadczy o typie.
Ausencia napisał(a):Wszyscy udają. Całe życie to jedno wielkie udawanie. Ja stałam się w tym mistrzynią, kiedy uświadomiłam sobie, że maski (najróżniejsze, także te ekstrawertyczne, potrafię, i owszem, jak się człowiek postara, to wszystko może) mogą mnie uchronic od natarczywych pytan, na które nie mam ochoty odpowiadac, od niezrozumienia, a nawet, co za ironia, wspolczucia. Obłuda, pewnie, że tak. Ale każdy sobie wybiera drogę przetrwania w całym tym smiesznym bałaganie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość